TARIEVEN

Lessen Yoga en Mindfulness/Meditatie
Het lesgeld voor een uur bedraagt € 9,- en voor vijf kwartier € 9,50.
Ieder yogaseizoen heeft 40 lessen. U kunt in termijnen betalen.
In principe schrijft u zich in voor een vaste lestijd, echter een les inhalen, flexibel lessen volgen of meerdere malen per week, is mogelijk. Het inschrijfgeld voor nieuwkomers is éénmalig € 10,-. U kunt een gratis proefles volgen. Seizoen 2019-2020 één gratis les voor alle cursisten.

Deze tarieven gelden voor de lessen in mijn praktijk in Hooge Mierde. U schrijft zich in principe in voor het hele seizoen of vanaf het moment, dat u instroomt tot aan het einde van het seizoen. Afspraken zijn geldig gedurende het lopende seizoen en bij termijnbetaling bent u het gehele bedrag verschuldigd ook al stopt u eerder. Lessen worden niet meegenomen naar het volgende seizoen. Alleen vanwege medische redenen zal Praktijk de Vlinder lesgeld restitueren. Ik hanteer een opzegtermijn van een maand voor het aflopen van de afgesproken lesperiode.

Yoga voor zwangeren
Cursus van 5 lessen, incl. partnerles op vrijdagavond bij min. 3 deelnemers € 100,-.
Tarief bij individuele begeleiding (90 min.) € 60,-.
Informeer bij uw zorgverzekeraar naar mogelijkheden van (gedeeltelijke) vergoeding.
 
MBSR Mindfulnesstraining op dinsdagavond
Training van 9 lessen (incl.kennismakingsavond en terugkomles) + lesmateriaal + gratis meditatiebankje, lesgeld totaal € 325,-.

Babymassage
Minimale tarief per bijeenkomst (90 min.) bedraagt € 55,-. Afhankelijk van het aantal deelnemers, kan het tarief per deelnemer dus variëren. Aan te raden is een cursus te volgen van 3 bijeenkomsten. Data in overleg met de deelnemers.

Voetreflexzonemassage, Lichaamsmassage en Reiki
€ 47,50 voor een behandeling van 60 minuten.
Bij afspraak van   5 behandelingen van 60 min. € 45,- per keer.
Bij afspraak van 10 behandelingen van 60 min. € 42,50 per keer.
De massagekaarten dienen in één keer te worden voldaan.

Alle genoemde tarieven zijn incl. btw, tenzij anders aangegeven. Afbellen van afspraak voor 24 uur, anders geldt tarief.