22ste YOGASEIZOEN 2024-2025 start op maandag 19 augustus

YOGALESSEN U kunt het gehele jaar door instromen. Iedereen is welkom in de praktijk, ook voor een losse les.
Als je instroomt, kun je een vaste les afspreken en/of flexibel in de week lessen volgen. Dit seizoen mag je voor het tarief van 1 les in de week, onbeperkt les volgen, mits er plaats is. Alle lessen zijn minimaal 70 minuten.
EEN STRIPPENKAART van 10 lessen is mogelijk, flexibel op te maken binnen 3 maanden vanaf start 1ste les.

Alle wekelijkse lessen incl. 'mediteren onder begeleiding', zijn toegankelijk. De xtra activiteiten vallen hier buiten.

MASSAGES De praktijk is 6 dagen in de week open voor massages op afspraak! Ook in de zomervakantie!! Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar!

YIN YOGA
Yin yoga richt zich op het tot rust komen in een houding door deze 3 tot 5 minuten aan te houden. Ontstressen, toelaten en loslaten, ontgiften en ruimte vinden in jezelf. Het is een weldadig rustmoment met meditatie en een uitgebreide ontspanning. De les op dinsdagavond 19.30-20.40 uur bestaat uit Yin en Yang oefeningen. XTRA LANGE YIN YOGALES ELKE MAAND, zie bij lesrooster.

(Stoel)YOGA voor Senioren op maandag van 11.00-12.10 uur.
In deze les kan een stoel of feet up standaard ingezet worden, of als oefeningen wat moeilijker gaan.

(terug) NAAR DE BASIS-ADEMHALING   Individueel of met een groep
De kracht, de rust en de mogelijkheden van je ademhaling ontdekken door contact te maken met je gewone ademhaling, deze bewust te worden en te activeren door eenvoudige ademhalingsoefeningen. Daarna weer terug te komen in je gewone (natuurlijke) ademhaling.
Van onbewust ademen naar bewust ademen. Wens je je adem meer aandacht te geven; informeer naar individuele of groepsmogelijkheden.

MEDITEREN ONDER BEGELEIDING
Woensdagochtend 9.15-10.25 uur; met kleine, praktische aanreikingen o.a. ten behoeve van een goede houding, begeleid ik je in dit moment.
Je kan zittend (op een stoel) of liggend meedoen. Een loopmeditatie, ademoefening, visualisatie of gewoon stilte en zijn, zoals je op dat moment bent.
Toegankelijk voor iedereen, die de yogalessen volgt, echter kan ook een los moment zijn als je behoefte hebt om te mediteren of een wekelijks vast moment om je meditatie te ontwikkelen.

BACHBLOESEMREMEDIES vanaf 1 september verzorg ik consulten. In een afstemmend gesprek kijken we samen naar welke remedie(s) jij op dit moment nodig hebt. De remedies geven je een zacht duwtje, de positieve richting in.

MANTRAZINGEN
In een kleine groep mantra's zingen, improvisatie, eigen inbreng en de avond zich laten ontvouwen.
Datum volgt. Kosten € 10,-.

YOGA VOOR ZWANGEREN
Individueel of met een groep. Informeer naar de mogelijkheden.

BUITENLESSEN EN STILTEWANDELINGEN
Achter de praktijkruimte ligt een mooie, grote grasmat, waarvan ik het hele jaar door gebruik kan maken. Het is mogelijk om vanaf de grasmat het bos in te wandelen!

MASSAGES
Het is mogelijk om te komen voor een heerlijke lichaams-, meridiaan-, voetreflexzonemassage of reikibehandeling.


Wilt u meer weten omtrent de inhoud van de activiteiten, dan kunt u altijd bellen of mailen.
Wilt u meedoen, dan is een tijdige aanmelding via email altijd prettig.