20ste YOGASEIZOEN 2022-2023
YOGALESSEN U kunt het gehele jaar door instromen. Iedereen is welkom in de praktijk.

MASSAGES De praktijk is 6 dagen in de week open voor massages op afspraak! Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar.

YIN YOGA EN YIN/YANG YOGA
Deze lessen vinden 3 x in de maand op dinsdag plaats op dinsdagochtend Yin en 's avonds de combinatie Yin/Yang. Kijk bij het lesrooster voor de exacte data!
Yin yoga richt zich op het tot rust komen in een houding door deze 3 tot 5 minuten aan te houden. Ontstressen, toelaten en loslaten, ontgiften en ruimte vinden in jezelf. Het is een weldadig rustmoment met meditatie en een uitgebreide ontspanning. Ook in deze lessen kun je te allen tijde instromen. Yin/Yang; Yang is gericht op kracht, flexibiliteit, beweging, echter alles vanuit rust. De combi met Yin is een weldadige vorm.
GRATIS KENNISMAKINGSLES YIN en YIN/YANG lessen. Je kunt je aanmelden via eenvoudig contactformulier, telefonisch of mailen.

YOGA voor Senioren op maandag van 11.00-12.10 uur.
In deze les kan een stoel of feet up ingezet worden, als oefeningen wat moeilijker gaan.
STOELYOGA op donderdag van 11.00-12.10 uur. Ongelooflijk hoeveel fijne yogaoefeningen er mogelijk zijn op en met een stoel. Een weldadige les; zacht en toch krachtig aandacht geven aan lichaam, geest en ademhaling.

(terug) NAAR DE BASIS-ADEMHALING
Een blokje van 3 ontmoetingen
van vijf kwartier op vrijdagavonden. Data 2023 volgen.

De kracht, de rust en de mogelijkheden van je ademhaling ontdekken door contact te maken met je gewone ademhaling, deze bewust te worden en te activeren door eenvoudige ademhalingsoefeningen. Daarna weer terug te komen in je gewone (natuurlijke) ademhaling.
Van onbewust ademen naar bewust ademen.

INDIVIDUELE YOGA- OF ADEMLES
Het is mogelijk individueel les te krijgen. Zoveel als mogelijk stemmen we een goed moment af en overleggen wat er nodig is op dat moment. De les kan wekelijks plaatsvinden of al naar gelang de behoefte.

MEDITATIE op zondagen 9 oktober, 6 november, 11 december 2022, 15 januari, 12 februari en 12 maart 2023 van 9.30-11.30 uur.
Verstilling en waarneming door middel van zit-, loop en ligmeditatie.

MANTRAZINGEN
In een kleine groep mantra's zingen, improvisatie, eigen inbreng en de avond zich laten ontvouwen binnen de stilte en de ruimte die er is.
Nieuwe datum volgt. Kosten € 5,-.

YOGA VOOR ZWANGEREN
In overleg met de deelneemsters worden vier lesmomenten van anderhalf uur (incl. partnerles) bepaald.
Het is ook mogelijk individuele begeleiding te ontvangen.

BUITENLESSEN EN STILTEWANDELINGEN
Achter de praktijkruimte ligt een mooie, grote grasmat, waarvan ik het hele jaar door gebruik kan maken. Het is mogelijk om vanaf de grasmat het bos in te wandelen!

MASSAGES
Het is mogelijk om te komen voor een heerlijke lichaams-, of voetreflexzonemassage of reikibehandeling.


Wilt u meer weten omtrent de inhoud van de activiteiten, dan kunt u altijd bellen of mailen.
Wilt u meedoen, dan is een tijdige aanmelding via email altijd prettig.