Het hele lichaam is terug te vinden op de voeten en de voeten weerspiegelen wat zich in het lichaam en de geest afspeelt. Door de voeten te masseren en mede pijnlijke en gevoelige zones te behandelen door het geven van “een prikkel” of "een impuls" wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Voetreflexzonemassage is een manier van aanraken, die je helpt te luisteren naar wat je lichaam en je gevoel te zeggen hebben. Massage helpt je, je aandacht te richten op informatie die van binnenuit komt en de drukke buitenwereld even te laten voor wat deze is.

Een voetreflexzonemassage geeft ontspanning en kan ook verkwikkend zijn. Je energie gaat weer stromen en eventuele klachten kunnen zelfs minder worden of verdwijnen.

Als ondersteuning naast de reguliere en andere alternatieve hulpverlening is voetreflexzonemassage zeker aan te raden. Je kunt op afspraak, 6 dagen in de week terecht voor een voetreflex-, of lichaamsmassage.                    

Het ondergaan van meerdere (verschillende) voetreflexzonemassages kan therapeutisch en helend werken en tijdens de behandelingen, worden adviezen aangereikt o.a. met betrekking tot voeding, leefwijze, beweging en andere aspecten die zich voordoen.

VOETREFLEXOLOGIE VOOR en TIJDENS DE ZWANGERSCHAP en TEN BEHOEVE VAN DE BEVALLING
Het ontvangen van een voetreflexzonemassage, voor en tijdens de zwangerschap en vlak voor de bevalling is bijzonder ondersteunend.
Ook hier geldt dat op een bewuste wijze prikkels gegeven worden, die kunnen ondersteunen. Voor vragen hierover kun je me bellen of mailen.